Om Anna

Jag heter Anna Westin, och är utbildad informationsdesigner med en inriktning mot illustration och grafisk design. För närvarande är jag frilansande illustratör och driver Färgstarkt, Annas Illustration & Design.

Jag har en examen inom illustration på Mälardalens högskola,(2007-2010). Innan mina studier på MDH gick jag två förberedande konstutbildningar, Sigtuna Folkhögskolan Konstlinjen och Nyckelviksskolan.

Jag gör beställningsjobb åt både företag och privatpersoner.

Några av de företag jag illustrerat åt är Sveriges Radio där jag fick teckna julkalendern för 2014.

Jag brinner speciellt mycket för att teckna åt barn, några av de förlag jag har jobbat med är Lind & Co, Nypon Förlag, Ravolution och Vombat Förlag.

Jag tecknar även åt tidningar och magasin och då har man kunnat se mina illustrationer i tidningarna Föräldrar & Barn, Platsjournalen, Corren, Kamratposten, Sigtunabygden, Tidningen Ny Tid. Åt företaget Axiell fick jag chansen att live-måla en jättetavla (5x 2,5 meter) på en mässa in Finland.

Det har varit en väldigt stor bredd på mina uppdragsgivare och jag älskar verkligen vardagen då jag får hoppa mellan de olika jobben och får möjlighet att teckna åt både barn och vuxna.

Jag försöker alltid fånga en värme och humor i mina illustrationer och det har varit väldigt uppskattat hos både privatpersoner och företag.

Vill du kontakta mig? Maila mig på

fargstarkt@gmail.com

Anna Westin

Färgstarkt, Annas Illustration & Design gör illustrationer och grafisk design till både företag och privatpersoner.

HELLO

Hör gärna av dig om du vill prata med mig om ditt nya projekt eller om det är något speciellt du vill beställa av mig!

9 + 3 =