Digital blyertspenna

 

bird-m

Gick och köpte mig en digital blyertspenna, eller gick och gick…. jag klickade på en knapp som det stod KÖP på och vips så hade jag ett gäng nya penslar i mitt Photoshop. Jag som alltid tecknar mina illustrationer i två steg (först blyerts och sen photoshop) ser ju hur det här kommer att spara mig enorma mängder med tid. Klart att det kan vara mysigt ibland med ett gammal hederligt penna och papper men den här digitala versionen ser ju EXAKT ut som en vanlig penna och hej jag slipper kladd, smet och scanning! Helt klart ett bra köp!

One thought on “Digital blyertspenna

  1. Hej!

    Blev nyfiken på vilka pennor du köpte. Är ute efter samma blyertseffekt men har inte hittat några jag riktigt fastnat för. Detta ser ju toppen ut!

    Sen måste jag ju bara säga att du är heeeelt galet duktig och jag tokgillar allt du gör!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *