Trä-terapi

För att inte dö spännings-döden varje gång vi tittar på Dexter har jag börjat tälja på min häst. Jag fick ju en kniv och lite verktyg i födelsedagspresent av Erik och nu har jag en ny hobby. Inte den smidigaste inomhushobbyn men jag försöker jag tälja inuti ett påse för att minimera spånet i vardagsrummet. I somras köpte jag en träbit som var grovt sågat efter en dalahäst på själva dalahästfabriken, den hästen har nu fått rollen som terapi-hästen och varje gång det blir för spännande på tv åker kniven, påsen och hästen fram.

Hoppas kunna sluta i tid men jag tvekar på om det är möjligt. Troligtvis kommer jag gå på bananerna och tälja på tok för mycket…..denna är ju INTE färdig.

3 thoughts on “Trä-terapi

  1. Men OH så fin! Tycker om hur den får kurvor men behåller den stolta dalahästnacken. Det är något så otroligt vackert över grova trähästar – skulle vilja ställa dem i kvällsljuset på alla fönsterbrädor i världen.

  2. Åh men den är ju skitfin, såå mycket mer behöver du inte tälja enligt min åsikt 😛 Älskar att den är så rund o go. En lite mjukare variant av den klassiska dalahästen 🙂
    Ha det bra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *