Sigtunabygdens novelltävling

Idag finns mina illustrationer publicerade i Sigtunabygdens e-tidning och imorgon kommer de även ut i papperstidningen. Jag fick en novell skickad till mig och sen fick jag tolka fritt från texten. Novellen handlar en del om Japan så det var extra roligt att få göra dessa illustrationer. Just att tolka en text med illustrationer är absolut de roligaste sortens uppdrag jag vet! Extra kul är det när de blir riktigt nöjda och köper mina idéer rakt av.

Det blev tre illustrationer, en stor och två mindre som finns i texten. Jag har inte fått tidningen än så jag får visa upp illustrationerna direkt här utan text.

2 thoughts on “Sigtunabygdens novelltävling

  1. sv: Tack! Hihi, ja visst vore det underbart om det kom små fluffiga skum-djur när man badade? Som hälsar på, busar en stund och sen flyger dom “hem” igen tills nästa gång man ska bada.

    Alltså, jag blir bara mer och mer imponerad av din illustrationsstil. Du är så grymt duktig! Detaljnivån..ojoj… hur får du tålamodet? När jag själv ska rita så orkar jag liksom inte hålla på särskilt länge…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *